Sales specialist gezocht - Pinto Solutions
349974
post-template-default,single,single-post,postid-349974,single-format-standard,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose child-child-ver-1.0.0,moose-ver-1.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive,responsive-menu-slide-left
 

Vacature: Sales Specialist

Sales specialist

Pinto Solutions is een full service reclame/communicatie bureau. Het brede aanbod van diensten maakt Pinto Solutions zeer divers en wij worden vaak gezien als een verlengde van de marketing/communicatie afdeling van een bedrijf. Ook is Salinto nu een jaar actief op de markt en groeien we gestaag verder met de Portugese webwinkel. Om ervoor te zorgen dat Salinto door het dak gaat willen we nu ook het speelveld uitbreiden naar de B2B branche. Ben jij de een echte verkoper met een passie voor online marketing en natuurlijk een vlotte babbel? Ben jij degene die ons helpt door het dak te schieten met zowel Pinto Solutions als Salinto? Lees dan verder!!

 

Pinto Solutions is een full service reclamebureau, dat sinds de oprichting in 2008, een begrip in Haarlem en ver daarbuiten is geworden. Naast het bouwen van websites en webwinkels verzorgen wij ook o.a. e-mail marketing, animatiefilms, opmaak van advertenties, ontwerp van huisstijlen en andere vormen van PR & marketing voor zowel multinationals als MKB bedrijven.

Heb je interesse? Dan kan je jezelf waarschijnlijk vinden in de volgende punten:

  • Je bent niet bang om de telefoon op te pakken.
  • Je bent in bezit van rijbewijs B.
  • Je bent gedreven en een echte doorzetter.
  • Je bent een echte duizendpoot, maar Sales is jouw ding!
  • Je houdt van een grapje en past binnen ons jonge team.

Wie zoeken we? 

  • Een collega die zowel Salinto als Pinto Solutions naar een hoger niveau kan tillen.
  • Iemand met HBO niveau op commercieel gebied. 
  • Iemand met ervaring in sales, dat is wel zo handig op deze functie. 

Pinto Solutions is voornamelijk werkzaam in de online marketing branche, heb je hier affiniteit of ervaring mee, dan is dat zeker een pré. 

Maar wat bieden wij jou? 

Om te beginnen bieden we je een prettige werksfeer binnen een jonge en dynamische organisatie. Daarnaast bieden we je een veelzijdige en zelfstandige functie met ruimte voor creatieve oplossingen. En dit alles in een fulltime dienstverband op basis van 32 uur. 

Tot de taken behoort onder meer het voeren van advies- en onderhandelingsgesprekken met klanten, onderhouden van lange termijn relaties met (bestaande) klanten, genereren van nieuwe leads, bijhouden van de technologische ontwikkelingen en het opstellen van je eigen meerjaren salesplan.

Krijg je energie van mensen, vind je uitdaging in het benaderen van verschillende partijen en geniet je van het closen van een deal? Dan is dit een functie voor jou!

 

Procedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit twee onderdelen. Het eerste gesprek is gericht op het toetsen van de persoonlijkheid en ambitie van de kandidaat en de aansluiting daarvan met de cultuur en doelstellingen van de organisatie. Het tweede onderdeel is een trial dag bij Pinto Solutions. Tijdens deze dag kun je ons laten zien waarom jij de ideale kandidaat voor ons bent. Mochten deze onderdelen goed doorlopen dan vindt een arbeidsvoorwaarden bespreking plaats.

 

Lijkt dit je wat?

Stuur dan je CV en motivatie naar info@pintosolutions.nl
Laat ons vooral weten waarom jij een topper in de sales bent (eventueel met voorbeelden), dan heb je al een streepje voor op de rest. Tot snel!

 

 

Wij willen graag reacties van kandidaten, bemiddeling wordt niet op prijs gesteld. 

Tags:


Is uw website of huisstijl toe aan vernieuwing?

Neem contact op
Menu Title