billboard campagne amsterdam
350429
post-template-default,single,single-post,postid-350429,single-format-standard,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose childtheme-child-ver-1.0.0,moose-ver-1.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive,responsive-menu-slide-left
 

Billboard reclame Amsterdam voor Tabasco

billboard reclame amsterdam

Op 9 april start een nieuwe billboard reclame voor het heetste merk, Tabasco. 

Tabasco bestaat 150 jaar en heeft ons daarom gevraagd om dit kenbaar te maken middels een uitgebreide billboard campagne. Naast het inzetten van de BillBoards wordt ook het ontwerp en het drukwerk door ons verzorgd.

De billboards worden ingezet in de regio Amsterdam, Zaandam en Veghel. 

 

Proces billboard reclame Amsterdam

Het proces billboards reclame Amsterdam, doorloopt een aantal fasen. In de eerste fase vindt het verkennend onderzoek plaats. “Wie is de klant en wat wil deze communiceren?” Nog belangrijker is “Waarom wil de klant de boodschap op een billboard verkondigen?”.

Op het moment dat de doelstelling voor de billboard reclame campagne helder is. Worden de mogelijkheden en de daarbij behorende kosten voor de klant in kaart gebracht. Nadat de mogelijkheden zijn besproken en een keuzen is  bepaald, wordt onze designer gebriefed en begint voor hem of haar de ontwerp activiteiten. Ook deze zijn weer onderverdeeld in een aantal fasen. Op het moment dat het design akoord is bevonden worden onze drukkers gebriefed en zal het proces van drukken en ophangen in gang worden gezet. Na afloop van de campagne worden er vervolgens nog foto’s verstuurd. Tenslotte vind er nog een evaluatie gesprek plaats.

Spreekt onze werkwijze je aan? Neem dan contact op om de mogelijkheden onder het genot van een kopje koffie te bespreken!Contact opnemen
Zin in een goed gesprek en een kopje koffie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Is uw website of huisstijl toe aan vernieuwing?

Neem contact op
Menu Title