Buitenreclame | Pinto Solutions
1258
page-template-default,page,page-id-1258,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose childtheme-child-ver-1.0.0,moose-ver-1.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive,responsive-menu-slide-left
 

Buitenreclame

Buitenreclame laat u vakkundig doen door Pinto Solutions

U denkt erover om buitenreclame in uw marketingmix op te nemen? Neem dan contact op met Pinto Solutions. Wij verzorgen uw buitenreclame van a tot z! Buitenreclame Waarom is Pinto Solutions zo succesvol in buitenreclame campagnes? Dat komt door onze planmatige aanpak waardoor uiteindelijk creatieve uitingen ontstaan, die uw doelgroep aanspreekt.

Buitenreclame – Plan van aanpak

1. Buitenreclame: Analyse van uw bedrijf, concurrenten en klanten

In eerste instantie willen wij onder andere met behulp van een interview antwoord krijgen op de volgende vragen: a. Waar staat uw bedrijf op het moment in de markt. Waar wilt u over 5 tot 10 jaar staan? b. Wie zijn uw concurrenten? Is de concurrentie hevig? Wat doen uw concurrenten op het gebied van reclame? c. Wie zijn uw klanten? Wat besteden zij? Welke behoeften hebben zij? Hebben zij een bepaalde levensstijl?

2. Buitenreclame: behoefte inventarisatie

Niets is zo vervelend om achteraf een niet helemaal tevreden gevoel over de reclame uiting te hebben. Het is daarom van essentieel belang om alles omtrent de gewenste buitenreclame campagne helder te krijgen. Wij willen dan ook altijd antwoord hebben op de volgende vragen: a. Waar en hoe lang wilt u gaan adverteren? (Denk hierbij aan winkelstraten, langs de snelweg etc.). b. Wat is uw doelstelling met betrekking tot de buitenreclame. Met andere woorden; wanneer bent u tevreden? c. Heeft u zelf al een idee over hoe de buitenreclame eruit moet gaan zien? Bijvoorbeeld of de buitenreclame behoudend of gewaagd mag zijn. d. Wat voor smaak heeft u? Denk daarbij aan klassiek, modern, fashionable etc.

3. Opzet van een buitenreclame campagne

In deze fase worden creatieve ideeën op papier gezet en aan u voorgedragen.  Er worden een aantal creatieve schetsen voorgedragen en deze worden door ons onderbouwd. Wij geven antwoord op de vraag: “Waarom is deze buitenreclame uiting succesvol om uw product of dienst te promoten”.

4. Finale ontwerp en correctierondes buitenreclame

Als stap 2 naar tevredenheid is doorlopen zal de definitieve buitenreclame uiting gemaakt worden. Uiteraard kunt u zelf correcties aan ons doorgeven. Pinto Solutions werkt niet met een gelimiteerd aantal correctierondes. Wij gaan net zo lang door totdat u tevreden bent!

5. Inplannen van de buitenreclame campagne

Uw campagne wordt ingepland en de buitenreclame uitingen gaan naar de drukker. Het inplannen van de campagne kan indien u dat wenst ook voorafgaand aan of tijdens het doorlopen van de stappen gebeuren. Zoals u ziet doen wij er alles aan om uw buitenreclame tot een succes te maken! buitenreclame1

Contact opnemen
Zin in een goed gesprek en een kopje koffie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Professionele buitenreclame nodig?

Neem contact op
Menu Title