Free Publicity Plan | Pinto Solutions
660
page-template-default,page,page-id-660,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose childtheme-child-ver-1.0.0,moose-ver-1.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive,responsive-menu-slide-left
 

Free publicity plan

Free publicity nodig?

Niets is zo effectief en efficiënt als free publicity. Redactionele artikelen over uw product worden wel 10 keer beter gelezen dan een gewone advertentie. Het genereren van redactionele aandacht is een ijzersterk onderdeel van ons dienstenaanbod. Wij gaan op zoek naar een nieuwswaardig feit in uw bedrijf en zorgen er voor dat dit bericht in de media komt. Wij genereren media aandacht voor alle sectoren en branches.

Door Pinto Solutions op tv gecreëerde free publicity:

Studentist.nl
Het creëeren van media aandacht voor een tandarts is niet de makkelijkste klus. Toch heeft Pinto Solutions voor deze tandarts voor studenten de landelijke media gehaald. Televisie programma’s als EditieNL, zoals u hieronder ziet, en de grote landelijke kranten besteedden redactionele aandacht aan Studentist.

 

Face Your Beauty Salons
In de beautysalon van Face Your Beauty in Amsterdam zijn in 2009 opnames gemaakt ten behoeve van de Velasmooth cellulite behandeling. Het item werd prime time tijdens RTL Boulevard uitgezonden:

 

WIT ®, witte tanden klinieken

 

Velasmooth, anti cellulite behandelingen

 

Redactionele aandacht in tijdschriften, kranten, radio en tv programma’s

Pinto Solutions kan samen met u op zoek gaan naar het creeren van free publicity. David Pinto heeft veel ervaring in deze vorm van externe comminicatie en heeft met bijna alle tijdschriften en kranten in Nederland interviews gedaan. Een kleine opsomming van van redactionele artikelen en tv programma’s staan hieronder weergegeven.

Augustus 2010 | Cherycake & Chocolate op RTV-Noord Holland
Rotterdams B&B beste van Nederland 27 augustus 2010.
Het tijdschrift Reis & Magazine van de ANWB heeft de Rotterdamse Bed and Breakfast Cherrycake & Chocolat uitgeroepen tot de beste van Nederland. Eigenares Anja Boersma is trots op de 9+ die haar bedrijf heeft gescoord. RTV heeft dankzij Pinto Solutions een hele leuke reportage van Cherrycake & Chocolate gemaakt.

Wij komen graag vrijblijvend langs om te laten zien wat Pinto Solutions voor uw bedrijf kan betekenen! 

Contact opnemen
Zin in een goed gesprek en een kopje koffie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Is uw website of huisstijl toe aan vernieuwing?

Neem contact op
Menu Title