Google AdWords campagne laten maken
294
page-template-default,page,page-id-294,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose childtheme-child-ver-1.0.0,moose-ver-1.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive,responsive-menu-slide-left
 

Google AdWords campagne laten maken

Google AdWords campagne laten maken?

Websites zijn tegenwoordig de virtuele deur naar uw bedrijf. De eerste indruk, die een bezoeker van uw website krijgt, zal vaak bepalend zijn of deze bezoeker wel of geen contact met uw bedrijf opneemt. Naast het bouwen van professionele websites zijn wij ook gespecialiseerd in de inrichting van websites. Wanneer u ons uw website laat maken of aanpassen, bent u niet alleen beter vindbaar in de zoekmachines maar bereikt u ook een hoger conversie percentage. Het conversiepercentage is het aantal bezoekers van uw website gedeeld door het aantal verkopen of afspraken. Een kleine verandering van het conversiepercentage kan op maand- of jaarbasis voor een aanzienlijke omzetstijging zorgen.

Google AdWords campagne laten maken

Voor betaalde zoekresultaten zoals Google AdWords maken wij efficiënte en effectieve campagnes. Dit houdt in dat u meer resultaat boekt, tegen lagere kosten.

Een Google AdWords campagne laten maken kan bij Pinto Solutions zeer voordelig.

Voor zoekmachine optimalisatie kunt u hier kijken: SEO

Werkwijze Google AdWords campagne laten maken

Stap 1. Analyse van uw huidige campagne of bedrijfssituatie

Voordat we beginnen met het inrichten van uw Google AdWords campagne, bekijken we eerst uw bestaande campagne. Mocht u nog geen campagne hebben lopen, dan analyseren wij grondig uw huidige bedrijfssituatie. Belangrijke factoren, die in de analyse meegenomen worden zijn vragen als:

  • Wie zijn uw consumenten;
  • Op welke woorden zoeken zij;
  • Wie zijn uw concurrenten;
  • Hoe wilt u zichtbaar zijn (o.a. geografische plaats, welke tijdstippen, positie in Google).

Stap 2. Opstellen van een Google AdWords campagne

Wanneer we een helder beeld van uw organisatie hebben gekregen, beginnen we met het opstellen van een advertentieplan. Daarin wordt bepaald welke inhoud één of meerdere advertenties moet bevatten, hoe de doelgroep aangesproken moet worden, hoe de campagnes ingedeeld moeten worden en hoe de landingspagina’s voor de Google AdWords campagnes eruit moeten komen te zien. We delen deze informatie met u, zodat u vanuit uw eigen expertise het advertentieplan kunt beoordelen.

Stap 3. Onderhoud van uw campagne

Net als uw website, uw auto en uw huis, vraagt ook een Google AdWords campagne om onderhoud. Daarom monitoren we periodiek de advertentiecampagnes en sturen we deze, waar nodig, bij. Ook houden we u graag op de hoogte van de resultaten, door u te voorzien van rapportages. Zo houdt u zelf ook grip op de prestaties van uw Google AdWords account.

Wij komen graag vrijblijvend langs om te laten zien wat Pinto Solutions voor uw bedrijf kan betekenen!

Contact opnemen
Zin in een goed gesprek en een kopje koffie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Google AdWords campagne laten maken?

Neem contact op
Menu Title