Magento webwinkels - Pinto Solutions
6180
page-template-default,page,page-id-6180,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose childtheme-child-ver-1.0.0,moose-ver-1.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive,responsive-menu-slide-left
 

Magento webwinkels

Op zoek naar een Magento webshop?

Voordelig een professionele magento webwinkel laten maken of aanpassingen laten doen aan uw bestaande magento webwinkel? Dan bent u hier aan het juiste adres! magento webwinkel laten maken Wij bouwen zowel eenvoudige als geavanceerde Magento webwinkels. Ook kunt u bij ons terecht voor het ontwikkelen van complexe applicaties zoals import modules. De stappen die wij doorlopen zijn als volgt:

  • Door middel van een aantal meetings worden uw wensen in kaart gebracht.
  • Wij geven inzicht in de mogelijkheden en de daarbij behorende tarieven.
  • Er wordt een functioneel ontwerp gemaakt. Deze bestaat uit een flowchart en wireframes. Hiermee krijgt u een schematisch inzicht in de uiteindelijke werking van uw webwinkel.
  • Afhankelijk van uw budget en wensen wordt er gekozen voor een door ons op maat gemaakt ontwerp of een bestaand template met stijlaanpassingen.
  • Programmeren van de back-end (de achterzijde van de website) en front-end (alles wat voor een website bezoeker visueel zichtbaar is) vind plaats in een testomgeving
  • Tenslotte volgt er een testfase en de daadwerkelijke oplevering van uw Magento webwinkel in de live omgeving.
  • Om u volledige transparantie te geven in de werkzaamheden van de verschillende programmeurs en ontwerpers kunt u meekijken, vragen beantwoorden en comments geven in ons samenwerking systeem. Ook kunt u hier bestanden, zoals afbeeldingen bekijken en toevoegen.

Contact opnemen
Zin in een goed gesprek en een kopje koffie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Wilt u een nieuwe Magento webwinkel of een restyling?

Neem contact op
Menu Title