Strategie en website voor Padel Park Bloemendaal - Pinto Solutions
350066
post-template-default,single,single-post,postid-350066,single-format-standard,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive,responsive-menu-slide-left
 

Communicatieplan en website voor Padel Bloemendaal

communicatieplan en website

Nieuw in de buurt van Haarlem, Padel Bloemendaal!

Op het Tetterode Sportcomplex in Overveen worden 3 nieuwe Padel banen aangelegd die de mix van Tennis en Squash nu ook naar Nederland brengt. Padel is de 2e sport in Spanje na voetbal!

Voor deze klant werken wij een communicatieplan om het nieuwe padel concept in de markt te zetten in Haarlem en omstreken. Werkzaamheden bestaan onder andere uit ontwikkeling van het logo, huisstijl, website en alle benodigde communicatie uitingen om van deze nieuwe sport in Nederland een succes te maken!

Niet alleen zal Pinto Solutions ervoor zorgen dat heel Haarlem en omstreken bekend wordt met Padel Bloemendaal, ook zorgen wij voor een ijzersterke corporate identity. 

De eerste fase is van start gegaan en de naam is bekend. Momenteel wordt er hard gewerkt aan een passend logo en wordt de basis voor de website gelegd. We houden jullie op de hoogte wanneer er meer vorderingen zijn en we iets aan jullie kunnen laten zien! 

Heb je ook interesse in een nieuwe huisstijl of website? Neem dan contact op met Pinto Solutions. Contact opnemen
Zin in een goed gesprek en een kopje koffie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Is uw website of huisstijl toe aan vernieuwing?

Neem contact op
Menu Title