Nieuwsbrief laten maken | Pinto Solutions
808
page-template-default,page,page-id-808,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose childtheme-child-ver-1.0.0,moose-ver-1.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive,responsive-menu-slide-left
 

Nieuwsbrief laten maken

Voordelig een nieuwsbrief laten maken?

Pinto Solutions verzorgt uw nieuwsbrief van A tot Z! Dat houdt in dat wij niet alleen zorgen voor het ontwerp van uw nieuwsbrief, maar ook kunnen zorgen voor de content en het versturen. Versturen tot 1000 personen is zelfs helemaal gratis! Steeds meer bedrijven willen een nieuwsbrief laten maken. Het kost hen namelijk te veel tijd om steeds maar nieuwe onderwerpen te verzinnen en content te schrijven. Daarnaast vinden veel bedrijven het lastig om de juiste boodschap over te brengen. Wij hebben meerdere tekstschrijvers in dienst, die niets anders doen dan content schrijven voor websites en nieuwsbrieven voor zowel de zakelijke als particuliere markt.

Een nieuwsbrief laten maken, hoe gaat dat?

Voor het maken van een goede nieuwsbrief doorlopen wij een aantal fases.

Informatiefase

  • Allereerst willen wij natuurlijk weten waarom u een nieuwsbrief wilt versturen. Met andere woorden wat wilt u met de nieuwsbrief bereiken?
  • Welke boodschap wilt u overbrengen met de nieuwsbrief? Wilt u bijvoorbeeld een nieuwsbrief laten maken die formeel is of juist informeel?
  • Wat voor karakter moet de nieuwsbrief hebben? Wilt u liever een nieuwsbrief laten maken, die behoudend en formeel is of juist een eigentijdse persoonlijke nieuwsbrief?
  • Wij willen weten wat de gedachte is achter de huisstijl van uw bedrijf, zodat we hier de nieuwsbrief op af kunnen stemmen.

Ontwerpfase

Aan de hand van de informatie, die wij hebben gekregen uit de eerste fase, ontwerpen wij een nieuwsbrief die uw bedrijf helemaal op het lijf geschreven is! Natuurlijk kunt u aanpassingsvoorstellen doorgeven, die wij in de nieuwsbrief zullen verwerken.

Schrijven van content

Voor het schrijven van de content wordt doorgaans het nieuws van uw bedrijf in rauwe vorm aangeleverd. Onze tekstschrijvers schrijven vervolgens de uiteindelijke content en zoeken daar de geschikte afbeeldingen bij. De kosten voor het verzorgen van een nieuwsbrief laten maken, zijn helemaal afhankelijk van de door u aangeleverde content en het aantal nieuwsbrieven dat u wilt versturen.  

Contact opnemen
Zin in een goed gesprek en een kopje koffie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Ja, ik wil een nieuwsbrief laten maken!

Neem contact op
Menu Title