LSA Thuiszorg - Pinto Solutions
348393
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-348393,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose childtheme-child-ver-1.0.0,moose-ver-1.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive,responsive-menu-slide-left
 

LSA Thuiszorg

Project Description

Momenteel bouwt Pinto Solutions 3 websites voor het Landelijk Samenwerkingsverband Aandachtswijken (LSA). Dit is een landelijk platform waarbinnen bewoners samenwerken om de leefbaarheid in hun wijk te vergroten. De vereniging bestaat uit een platform van 70 bewoners, een bestuur en een secretariaat.

In het project Wijkadoptie Kamerleden adopteren Tweede Kamerleden een wijk waardoor zij meer kennis krijgen over de situatie in die wijk, is er meer contact met bewoners en worden er eerlijke indrukken op gedaan over de vorderingen van het wijkenbeleid.

Wilt u meer wordpress websites zien, die door ons gebouwd zijn en daarnaast uitgebreidere informatie verkrijgen over onze werkwijze met betrekking tot het bouwen van wordpress websites?

Klik dan hier

Project Details
Category

All, Websites

Contact opnemen
Zin in een goed gesprek en een kopje koffie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Is uw website of huisstijl toe aan vernieuwing?

Neem contact op
Menu Title