PR bureau | Pinto Solutions
734
page-template-default,page,page-id-734,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose childtheme-child-ver-1.0.0,moose-ver-1.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive,responsive-menu-slide-left
 

PR Bureau

Bent u op zoek naar een ervaren PR Bureau?

Voor het stelselmatig bevorderen van wederzijds begrip tussen uw bedrijf en de omgeving bent u bij ons PR bureau aan het juiste adres. Doorgaans wordt er gewerkt met een PR-plan. Hiermee kan er verheldering van uw organisatiebeleid plaatsvinden, de dialoog met de omgeving kan in gang worden gezet en uw naamsbekendheid of imago kan hiermee verbeterd worden. Ons PR bureau heeft veel ervaring en goede contacten met de landelijke media. Als u een boodschap heeft en deze naar buiten wilt brengen, dan kunt u bijna niet om onze public relations heen. Ons PR bureau werkt vaak met landelijke partijen, maar dat wil niet zeggen dat wij niet open staan voor kleinere PR opdrachten. Onze filosofie is dat kleinere merken door ons groot gemaakt kunnen worden.

 

PR bureau ondersteuning

Onze PR ondersteuning onderscheidt zich van andere bureaus door “out of the box” te denken, snel te schakelen en de PR service te verlenen die u wilt! Pinto Solutions gelooft sterk dat effectieve externe communicatie altijd bijdraagt tot een positiever bedrijfsresultaat. Wij maken vol passie en creativiteit communicatie campagnes, waarbij het kleinste detail in ogenschouw genomen wordt. Niet alleen kunnen wij contact met journalisten onderhouden, maar wij geven indien gewenst ook inzicht in het beeld dat uw medewerkers, klanten, concurrenten, aandeelhouders en andere belanghebbenden van u hebben.

Ons PR bureau zorgt voor uw merk!

Pinto Solutions kan leunen op jarenlange ervaring in Public Relations. Ons PR bureau kan niet alleen contact met journalisten onderhouden, maar wij geven indien gewenst ook inzicht in het beeld dat uw medewerkers, klanten, concurrenten, aandeelhouders en andere belanghebbenden van u hebben. Wij komen graag vrijblijvend langs om te laten zien wat Pinto Solutions voor uw bedrijf kan betekenen!

Contact opnemen
Zin in een goed gesprek en een kopje koffie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Op zoek naar een ervaren PR bureau?

Neem contact op
Menu Title