Website voor Antaurus Vermogensbeheer - Pinto Solutions
350167
post-template-default,single,single-post,postid-350167,single-format-standard,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive,responsive-menu-slide-left
 

Website voor Antaurus Vermogensbeheer

Voor Antaurus Vermogensbeheer hebben wij een website gebouwd dat het vertrouwen, toegankelijkheid, kennis, bereikbaarheid en deskundigheid van het bedrijf uitstraalt. 

De bezoeker ziet een dynamisch bedrijf dat daadkrachtig optreedt en snel kan inspelen op veranderingen in de markt. 

De website richt zich op een hoge conversie met veel triggers (zoals het downloaden van whitepapers) om contact op te nemen. De bezoeker krijgt snel informatie met kleinere pakkende teksten en met meer diepgang verder in de website.

Proces & Techniek bouwen website vermogensbeheer

Om de website te bouwen zijn de volgende stappen doorlopen:

  1. Functioneel ontwerp
  2. Design en styling ontwerp
  3. Fotografie
  4. Schrijven van teksten
  5. Programmeren website in WordPress CMS

Het resultaat is een prachtige website welke volledig aansluit op het niveau waarop Antaurus zich als bedrijf wil presenteren.

Over Antaurus Vermogensbeheer

Antaurus Vermogensbeheer is een zelfstandige en onafhankelijke vermogensbeheerder. Zij werken met zowel particuliere als institutionele vermogens. De naam Antaurus staat voor kracht, wijsheid en flexibiliteit!

Het team heeft verschillende kwaliteiten, zoals financiële planning, aandelen analyse, uitgebreide obligatiekennis, portfolio management en natuurlijk relatiebeheer. Zij staan met al deze kwaliteiten klaar om uw vermogen te beheren.

Meer informatie? Bekijk Antaurus.nl

 Contact opnemen
Zin in een goed gesprek en een kopje koffie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Is uw website of huisstijl toe aan vernieuwing?

Neem contact op
Menu Title