Website laten maken | Pinto Solutions
731
page-template-default,page,page-id-731,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose childtheme-child-ver-1.0.0,moose-ver-1.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive,responsive-menu-slide-left
 

Website laten maken

Website laten maken?

Websites zijn tegenwoordig de virtuele deur naar uw bedrijf. De eerste indruk van uw website zal vaak bepalend zijn of een bezoeker wel of niet contact opneemt. Naast het bouwen van een professionele website kunnen wij u ook helpen met de structuur en inrichting van de website. Hierdoor bent u niet alleen verzekerd van een mooie website, maar bent u ook beter vindbaar en zorgen wij dat er een zo hoog mogelijk conversiepercentage bereikt wordt. Het conversiepercentage is het aantal bezoekers van uw website gedeeld door het aantal verkopen of afspraken. Een kleine verandering van het conversiepercentage kan op maand of jaarbasis voor een grote omzetstijging zorgen.

website laten maken

Pascal Voorbij – Front-end en Back-end Development

U wilt een website laten maken, maar ook controle houden?

Dit kan omdat wij de websites onder andere in WordPress maken. Wordpress wordt gezien als een van de meest gebruiksvriendelijke CMS’en, waardoor vrijwel iedereen het CMS snel onder de knie heeft. Vooral omdat er niet talloze nutteloze functies zijn ingebouwd, is het CMS zeer eenvoudig in gebruik.

Website laten maken in wordpress, de voordelen.

Een website laten maken in wordpress heeft de volgende voordelen:

  • Het is een gratis CMS, u hoeft daarom niet maandelijks een bedrag aan ons te betalen voor de licentie.
  • Het is het meest gebruiksvriendelijke CMS. U kunt, als u dat wilt, in korte tijd eenvoudig uw eigen website bijhouden. Over het algemeen wordt gesteld dat iedereen die met Microsoft Word kan werken ook prima met WordPress overweg kan.
  • WordPress is zoekmachine vriendelijk. Zo heeft u snel zoekmachinevriendelijke urls (permalinks) en is het met behulp van verschillende plugins mogelijk om per pagina een titel, omschrijving en zoekwoorden te definiëren. 

Is een website laten maken in WordPress duur?

Dat is helemaal afhankelijk van uw wensen. Wilt u een eenvoudige website op basis van een template, die bestaat uit 6 pagina’s ? Dat kan al voor een bedrag van € 699,-. Wilt u een website volledig op maat met een eigen ontwerp en uitgebreidere back-end functionaliteiten? Wij kijken dan samen of WordPress wel geschikt is of dat er bijvoorbeeld een custom CMS gebouwd dient te worden.

Contact opnemen
Zin in een goed gesprek en een kopje koffie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Website laten maken?

Neem contact op
Menu Title