Website overzetten naar Wordpress - Pinto Solutions
823
post-template-default,single,single-post,postid-823,single-format-standard,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose childtheme-child-ver-1.0.0,moose-ver-1.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive,responsive-menu-slide-left
 

Website overzetten naar WordPress

Wilt u uw website overzetten naar wordpress? Pinto Solutions is expert op het gebied van websites overzetten naar wordpress.

Deze week hebben wij, in slechts enkele dagen, een website van Cosmetique Totale overgezet naar wordpress. Cosmetique Totale is een keten van high end beautysalons waar o.a. de medische ELOS technologie wordt toegepast. De beauty keten heeft meer dan 60 behandel locaties door heel Nederland. De website heeft nu linkjes naar de 60 steden gekregen waar de behandelingen worden uitgevoerd. Voor elke stad is er content geschreven die te maken heeft met de behandelingen die Cosmetique Totale uitvoert. Op die manier komt Cosmetique Totale altijd hoog te staan in de natuurlijke zoekresultaten op het moment dat iemand op Google zoekt naar een beautybehandeling in combinatie met een plaatsnaam.

Een website overzetten naar wordpress, hoe lang duurt dat?

Dat ligt helemaal aan de website die u wilt overzetten. Wij maken eenvoudige sites in slechts enkele dagen tot 10 weken voor zeer geavanceerde sites met bijvoorbeeld een afgesloten leden gedeelte of een credit systeem, die wij zelf zelf bouwen.

Een website overzetten naar wordpress kan ook lang duren als er veel content is en er bijvoorbeeld een uitgebreid archief is waar vele zich vele nieuwsberichten bevinden die in de loop der jaren geschreven zijn. Deze artikelen moeten niet alleen worden overgenomen, maar moeten ook netjes verwijzen naar de nieuwe url zodat er geen 404 errors ontstaan.

Dus wilt u een website overzetten naar wordpress? Neem dan contact op door te bellen naar 023 751 51 82 of te mailen naar  info@transip.pintosolutions.nl.Contact opnemen
Zin in een goed gesprek en een kopje koffie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Is uw website of huisstijl toe aan vernieuwing?

Neem contact op
Menu Title