Website voor financieel dienstverlener Roodhals Capital
350436
post-template-default,single,single-post,postid-350436,single-format-standard,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose childtheme-child-ver-1.0.0,moose-ver-1.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive,responsive-menu-slide-left
 

Website voor financieel dienstverlener Roodhals Capital

Roodhals Capital heeft ons gevraagd om een out of the box website te ontwerpen en bouwen. De financieel dienstverlener wilde met de website laten zien dat zij ook “out of the box” meedenken met hun cliënten op het gebied van Corporate Financial Solutions. Daarnaast moest het logo van de Roodhals Gans op een artistieke manier verwerkt worden in de website.

Wij zijn deze opdracht met veel plezier aangegaan en hebben de Roodhals gans een prominente rol gegeven op de website. In de slider is er eenuitsnede van het silhouet van een vliegende Roodhals gans gemaakt. Op de achtergrond zie je een helicopter view van Den Haag, de stad waar Roodhals capital gevestigd is. Je kijkt als het ware door de vogel heen en scrollt over het uitzicht van Den Haag. Naast de gans komt ook de helicopter view en flying solutions van Roodhals Capital sterk naar voren.

De vliegende Roodhals gans wordt ook toegepast in het rode blok op de slider en vliegt mee met de keuze die je maakt.

De uitdaging voor ons lag vooral in het feit om naast de briefing toch een professionele website te bouwen met een echte vertrouwde corporate uitstraling. Volgens ons zijn wij daar uitstekend in geslaagd!

Bekijk de website live op: https://www.roodhalscapital.nlContact opnemen
Zin in een goed gesprek en een kopje koffie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Is uw website of huisstijl toe aan vernieuwing?

Neem contact op
Menu Title