Wordpress website laten maken
6068
page-template-default,page,page-id-6068,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose childtheme-child-ver-1.0.0,moose-ver-1.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive,responsive-menu-slide-left
 

WordPress website laten maken

Uw WordPress website

Wilt u voordelig een professionele wordpress website laten maken, aanpassingen laten doen aan uw bestaande wordpress website of uw huidige website overzetten naar WordPress? Dan bent u hier aan het juiste adres! Wij maken wordpress websites voor zowel grote als kleine bedrijven en verenigingen. Daarnaast hebben wij veel ervaring in het overzetten van uw huidige CMS systeem naar wordpress. Indien gewenst is dat inclusief domein hosting verhuizingen. Wij bouwen niet alleen wordpress websites, maar denken ook na over de vindbaarheid van uw bedrijf op het internet. Naast het opzetten en beheren van Google Adwords campagne zijn wij ook gespecialiseerd in SEO / zoekoptimalisatie trajecten.

Wordpress Website laten maken

Daniel Paul – Front-end en Back-end development

WordPress website laten maken – Onze werkwijze

Voor de bouw van uw WordPress website gaan wij altijd projectmatig te werk. Dit zorgt ervoor dat er op een efficiënte manier een hoog kwalitatieve webwinkel opgeleverd kan worden.

WordPress website laten maken – plan van aanpak

In het plan van aanpak dat wij voor u schrijven, wordt in het kort beschreven:

  • Wat leveren wij,
  • Hoe gaan wij dat bereiken,
  • Wat verlangen wij van de klant,
  • Wat is de planning,
  • Wat zijn de kosten en wanneer vindt de betaling plaats,
  • Welke kwaliteit mag u van ons verwachten,
  • Hoe organiseren wij uw project,
  • Hoe informeren wij u.

WordPress website laten maken in 4 stappen:

1. WordPress website laten maken – Voorbereiding

   Meestal begint een project met een mail of een telefoontje waarin interesse wordt getoond. Vervolgens wordt er een afspraak gemaakt en worden de mogelijkheden en wensen besproken. Na een positieve kennismaking, wordt er een offerte gemaakt met daarin ons plan van aanpak en uiteraard worden de daarbij behorende kosten gecalculeerd. De gemaakte offerte wordt of telefonisch of in een persoonlijk gesprek toegelicht. De offerte wordt naar aanleiding van dit gesprek nog aangepast en als deze helemaal naar wens is, kunt u de opdracht geven. Vanaf dat moment nemen wij de regie in handen en wordt er gestart met de bouw van uw WordPress website. In deze fase hebben wij heel veel vragen voor u. De verkregen  informatie wordt tijdens de uitvoeringsfase verwerkt.

2. WordPress website laten maken – Uitvoering

   De uitvoering vangt aan met de bouw van de WordPress website in een testomgeving. Derden kunnen niet bij deze test omgeving en er wordt voor gezorgd dat de site niet geïndexeerd wordt door Google. Hiermee wordt voorkomen dat er onjuiste informatie in de zoekmachine van Google terecht komt. Tijdens de bouw kunt u meekijken met de progressie van onze werkzaamheden en eventueel kunt u meer of minder werkzaamheden kenbaar maken. Het ligt voor de hand dat wij graag alles in 1 keer goed willen doen. Dit bespaart namelijk tijd en kosten. Mocht er een fout van onze kant worden gemaakt, dan wordt deze kosteloos hersteld. Mocht u zaken willen aanpassen, die nog niet door ons aangevangen zijn, dan kunnen  wij deze zonder consequenties doorvoeren. In andere gevallen, worden eventuele gevolgen met u doorgenomen. Vanaf het moment dat de WordPress website zich qua voortgang op 80% bevindt, wordt er aangevangen met een uitgebreide testperiode. Zaken die in deze testperiode worden meegenomen zijn onder andere: de snelheid, functionaliteit en het gebruiksgemak van de site. Al het denkbare surfgedrag van uw toekomstige bezoeker wordt getest en natuurlijk kunt u in deze periode met ons mee testen. Nadat het testen door u en ons voldoende is bevonden, wordt de WordPress website “live” gezet. De klanten kunnen uw website bekijken en vragen stellen middels goed functionerende contact formulieren. De aanvragen naar uw dienst of product zullen snel volgen!

3. WordPress website laten maken – Nazorg

   Een WordPress website bouwen is een complexe bezigheid met vele variabelen. Niet alles kan tijdens de uitvoering direct goed ingesteld worden. Nadat uw WordPress website live is kunnen wij voor u alle ondelen nog 1 keer wijzigen zonder meerkosten. Daarna is het beter om eerst goed te overleggen en de consequenties op een rij te zetten, alvorens wijzigingen door te voeren omdat dit meerkosten met zich meebrengt. Op deze wijze houden klant en afnemer  elkaar scherp om zo efficiënt mogelijk te werken.

4. WordPress website laten maken – Onderhoud

  Een WordPress website heeft onderhoud nodig. Wij vinden het belangrijk dat  u zelf leert om pagina’s, berichten en afbeeldingen leert te wijzigen en/of te verwijderen. In onze offerte zit standaard een basis cursus WordPress voor beheerders inbegrepen. Hier leert u de basis beginselen van WordPress  en kunt u na oplevering grotendeels het onderhoud in de WordPress backend zelf uitvoeren. Heeft u gedurende het eerste jaar moeite met het aanbrengen van wijzigingen, dan verzorgen wij dit kosteloos voor u! Bent u aangenaam verrast door onze heldere en projectmatige aanpak? En wilt u naar aanleiding daarvan een vrijblijvend gesprek met ons aangaan? Neem dan contact op door onderstaande knop!
Contact opnemen
Zin in een goed gesprek en een kopje koffie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Wordpress website laten maken?

Neem contact op
Menu Title