Zoekoptimalisatie | Pinto Solutions
292
page-template-default,page,page-id-292,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose childtheme-child-ver-1.0.0,moose-ver-1.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive,responsive-menu-slide-left
 

SEO Zoekoptimalisatie

Uw website beter vindbaar maken?

Zoekoptimalisatie of SEO is het vindbaar maken van uw website voor de zoekmachines. Omdat veel bedrijven in de top 10 van de natuurlijke resultaten in Google willen komen duurt het soms wel tot 1,5 jaar voordat dit resultaat bereikt wordt. Bedrijven die beloven dit sneller te doen hebben of geen verstand van zaken of riskeren met ongeoorloofde linkbuilding een penalty van Google. Als dit gebeurt, wordt uw website heel laag geïndexeerd en is het in sommige gevallen verstandiger een nieuwe domeinnaam te claimen. Dat is wel het laatste dat uw wilt! SEO Zoekoptimalisatie Wij houden van een zorgvuldige aanpak van zoekoptimalisatie met langdurig resultaat. Hieronder volgen de te nemen stappen van zoekoptimalisatie:

1. Informatiefase

Allereerst willen wij uw bedrijf beter leren kennen. Dit gebeurt in diverse gesprekken en u ontvangt van ons een vragenlijst met vragen over uw bedrijf, klanten, doelstellingen en concurrenten. Tevens wordt er in deze fase een website analyse gedaan.

2. Zoekwoorden analyse

Aan de hand van een zoekwoorden analyse wordt het zoekgedrag van uw afnemers in kaart gebracht. In overleg met u worden de belangrijkste woorden eruit gefilterd. Doorgaans worden er 10 hoofd zoekwoorden samengesteld waarop u gevonden wilt worden.

3. Nul-meting

Voor aanvang van de zoekoptimalisatie werkzaamheden doen wij altijd eerst een 0 meting. In de 0 meting worden de huidige resultaten van de zoekwoorden gemeten. Vervolgens wordt er 2 maandelijks een meting gedaan om de voortgang te meten en bij te sturen.

4. De uitvoerende fase

In de uitvoerende fase worden onder andere de volgende zaken verricht:

  • De structuur van uw website wordt aangepast.
  • De code van uw website wordt herschreven
  • Er worden goed leesbare URL’s gemaakt
  • De meta titels en descriptions worden aangepast.
  • Er worden H1, H2 en H3 en strong tags aangemaakt in de content.
  • De content wordt voor de zoekmachines herschreven.
  • Er komen deeplinks in de content.
  • Er vindt linkbuilding plaats
  • Er wordt een blog op uw website geplaatst
  • Er worden landingsdomeinen aangemaakt.
Wij begrijpen dat er veel vraagtekens zullen zijn bij bovenstaande uitleg en willen dit graag toelichten in een persoonlijk gesprek!
Contact opnemen
Zin in een goed gesprek en een kopje koffie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Uw website beter vindbaar maken?

Neem contact op
Menu Title